SUP JÓGA

A SUP, azaz Stand Up Paddle (állva evezős) deszka megalkotását a szörftanulás könnyítése ihlette.

Ez a színtér a jógás társadalmat sem hagyta hidegen, hogy a természet lágy ölén, a vízen ringatózva, napfényben sütkérezve, érezve a szellő érintését ismerkedhessünk a jógapózok rejtelmeivel. Az instabil talaj nemcsak izgalmasabbá, hanem hatásosabbá is teheti a gyakorlást, mivel az egyensúlyozással a mélyizmok aktivitása fokozódik, ezáltal az idegrendszer is fejlődhet.

 

A SUP Jógát kezdőknek és haladó jógázóknak is szívből ajánljuk, mert nem kell semmi féle előképzettség, viszont akkor is garantáltan találsz kihívást és izgalmat, ha már jártas vagy az ászanákban. Az új terület, az új felület valódi élményt adhat!

Magunkról

Sziasztok Kalandvágyók!

Azért jó lenne tudni, hogy kinek a kezébe adjátok az életeteket a SUP jógázáson, igaz?

 

Nagy Anikó és Polyák Gina vagyunk, Balatonfüreden a MindEgy Jóga Központot vezetjük őrült nagy lelkesedéssel. Gerincjógát, Vinyasa Flowt, Kismamajógát, Babás jógát és Enegrialégzés órákat tartunk heti rendszerességgel.

 

A jóga régóta az életünk része és a barátságunkat is ennek köszönhetjük. Közös szenvedélyünk a víz és minden, ami a vízhez köthető… Szörfözés közben ismertük meg a SUP deszkát és adta magát a felismerés, hogy ez egy kiváló felület a jógázáshoz is.

Számunkra a jóga egy önismereti út, ahol a figyelmünk által fedezhetjük fel belső világunkat.

Mikor és hol vannak az órák?

Hétköznap kedden és pénteken 17.00-kor, hétvégén szombat, vasárnap 11.00-kor.

 

A deszkán jógázás 60 perc, de kérjük minden alkalommal szánj időt a regisztrációra, átöltözésre, deszkával való ismerkedésre, ezért minimum 15-20 perccel előbb érkezz! Bejelentkezni az óra kezdése előtt legalább 2 órával lehetséges!

 

A foglalkozásokat legalább 3-4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, csoportonként a maximális létszám 10 fő.

Mennyibe kerül és hogyan lehet jelentkezni?

A SUP jóga óra

(60 perc) 4.000.- forintba

kerül alkalmanként.

 

Előzetes bejelentkezés szükséges, hiszen a létszám limitált.

 

Foglalás (lemondás):

+36 30 9577360-as

telefonszámon Ginánál történik.

 

Amennyiben beteltek a helyek a 11.00-kor kezdődő órára, megfelelő létszám esetén indítunk egy következő órát 12.00-kor.

Megközelítés, belépés

Az Üdülőfalu bejáratánál (sorompó) a rendészeknek – előzetes bejelentkezés alapján – leadjuk a belépők nevét az akadálytalan bejutáshoz. Az út a bungalók között vezet a többemeletes szálloda épületéhez, tőle jobbra található a vízisport épületünk. Vendégeink részére itt biztosítunk ingyenes parkolási lehetőséget.

 

Strandunkra a kapun (közvetlen az vízisport épület mellett) lehet bejutni.

A megjelenést erősen ajánljuk minimum 20 perccel az óra kezdete előtt, hogy legyen idő regisztrálni, felkészülni, átöltözni, megismerkedni a deszkával és vízre szállni.

 

Ajánlott öltözék: Fürdőruha, vagy bármilyen kényelmes, sportos viselet, amelynek nem árt, ha esetleg vizes lesz. Napszemüveg, napkrém és a napszúrás ellen a fej védelme is javasolt. Az UV-szűrős vízi ruházat különösen előnyös.

Helyszín

SUP Center Balaton,

Hotel Club Tihany Üdülőfalu strandja

(kompállomástól 150 méterre)

 

Címünk: Tihany, Rév u. 3.

www.standuppaddle.hu/sup-joga/

Kinek ajánljuk?

Alapvetően bárkinek. A vizi jóga óráinkon a kezdő jógázók számára is kivitelezhető gyakorlatokat végzünk. Viszont azoknak is ajánljuk, akik már mélyebben megismerkedtek a jóga rejtelmeivel, hiszen a gyengéden hullámzó Balatonon, a felfújható stand up paddle deszkákon új élményt nyújtanak az esetleg már ismert gyakorlatok is.

 

Csupán némi vízbiztonság szükséges, hogy kellemesen teljen az óra. A SUP deszkákat körülbelül 130 cm mély vízben rögzítjük, ahol kényelmesen leér a láb és nincs balesetveszély. A Balaton hőmérséklete a nyári hónapokban kellemes, 22-26 fok közötti. Hűvösebb időben segítünk, hogy szárazon vízre tudjon mindenki szállni, és óvatosabban végezzük a jóga gyakorlatokat.

Mindenkit szeretettel várunk, korra, nemre és sport előéletre való tekintet nélkül! Családoknak, pároknak, baráti társaságoknak is kiváló program lehet!

Vissza

Elérhetőségünk

Címünk:

8230 Balatonfüred, Lóczy Lajos utca 50.

 

Telefon:

Gina: +36 30 957 7360

Anikó: +36 70 292 9525

 

Email:

mindegyjoga@gmail.com