Kósa Lilla

Rólam

Közös meditációra hívlak.

Nagy utat tettem meg, sok országban jártam, sok kultúrát megismertem, és hatalmas tudást gyűjtöttem össze az úton Emberről, Istenről, legfőképpen magamról. Ezt a tudást kötelességem megosztani. Mindez azonban mit sem ér, ha a tudás és a tudás átadásának minden iciri-piciri részletét nem hatja át a szeretet. Az én hitvallásom a szeretet, ez az, ami engem vezérel az utamon, ez az, amiben mindig megbízhatok. Ha szeretetből döntök és szeretetből cselekszem, csupa öröm és szépség vesz körül, egy olyan élet, amit jó élni. Tiszta szívvel és erős hittel minden lehetséges. Na de honnan tudom, hogy a döntésem csakis a szeretetből születik meg? Na ehhez kellett nekem a meditáció, sok-sok csendes óra, hogy rátaláljak a saját belső hangomra. A szereteten felül rátaláltam magamban az Egység érzésére, rátaláltam a bőség és az igaz szerelem érzésére. A szeretetet, a fényt, az egységet, a bőséget és az igaz szerelem érzését vagyok hivatott megosztani veled, aki eljössz hozzám, hogy te is megtapasztalhasd.

Szeretnéd azt az életet élni, amire mindig vágytál? Várlak közénk.

 

Fontosabb tények rólam:

Ifjú sikeres karrieristaként egy “burn out” segített hozzá ahhoz, hogy elinduljak a magamhoz vezető úton.

Rengeteg technikát tanultam számos tanítótól a világ sok országában, de amit veled megosztok az a hatékony, letisztult, egyszerű, és könnyen elsajátítható technika, amit ebből a sokból gyúrtam, és tapasztaltam, hogy működik.

SkinDelight név alatt megvalósítottam az álmom, természetes kozmetikumokat készítek Vászolyon.

Két hely van, amit otthonomnak érzek, Vászoly az első és Bali szigete a második. Mindkettő nagyon fontos szerepet játszott és játszik mind a mai napig a saját fejlődésemben.

 

Bejelentkezés: 06 70 645 3693

Végzettségeim

 

Vissza

Elérhetőségünk

Címünk:

8230 Balatonfüred, Lóczy Lajos utca 50.

 

Telefon:

Gina: +36 30 957 7360

Anikó: +36 70 292 9525

 

Email:

mindegyjoga@gmail.com