Biró-Benke Erika

Óráim

Gerincjóga oktató

Gyerekjóga oktató

Sportoktató

Rólam

Kétgyermekes családanya vagyok elsősorban, jógaoktató és útkereső, mely sorrend gyakran felcserélődik az évek során. Jógával 2005-ben találkoztam először, de komolyabban foglalkozni vele csak gyermekeim születése után kezdtem. Kezdetben elsősorban fizikai erőnlétet, rugalmas izomzatot szerettem volna, mely igény a későbbiekben a kisebb-nagyobb fájdalmak enyhítésének irányába tolódott. Azonban nem várt, lassú változás indult meg a személyiségemben is, kiegyensúlyozottabb, türelmesebb, vidámabb emberré kezdtem válni.


Ma már mindennap várakozásokkal telve ébredek, élvezem a fizikai könnyedséget, szeretem a hétköznapokat, és mindegy hogy süt a nap vagy esik én akkor is jól érzem magam a bőrömben.

Számomra ez a jóga, és ez számodra is elérhető. Azt szeretném, ha óráim látogatása számodra ne csak egy letudott kötelesség legyen, hanem felszabadító életöröm, ne a nehézségeket lásd benne, hanem a lehetőséget a továbblépésre, a fejlődésre. Útként tekints rá, melyen miközben javul a testtartásod, javulnak vagy akár meg is szűnnek a fizikai problémáid, sokkal kitartóbb, magabiztosabb is leszel.

Ha te is ezt szeretnéd, akkor szeretettel várlak az óráimon!

 

Elérhetőségem: 06 70 329 4563

Végzettségeim

Gerincjóga oktató

Gyerekjóga oktató

Sportoktató

Vissza

Elérhetőségünk

Címünk:

8230 Balatonfüred, Lóczy Lajos utca 50.

 

Telefon:

Gina: +36 30 957 7360

Anikó: +36 70 292 9525

 

Email:

mindegyjoga@gmail.com